Personvernpolicy

Denne personvernpolicyen beskriver hvordan vi samler inn, bruker og lagrer dine personlige opplysninger via vår hjemmeside: http://ilskakuten.se.

Hvilke personlige data vi samler inn og hvorfor vi samler inn dem

Kontaktskjema

Gjennom vårt skjema der du bestiller mer informasjon fra oss, samler vi ditt navn og din e-postadresse. Vi bruker denne informasjonen til å sende ut tips og mer informasjon om hvordan du kan håndtere dine følelser og informasjon om kurs og tjenester vi tilbyr. For å bli registrert må du bekrefte at du vil ha informasjonen. Selvfølgelig deler vi ikke denne informasjonen med noen andre.

Informasjonskapsler

Vårt nettsted bruker informasjonskapsler for markedsføring og analyse.

Vi videresender også slike informasjonskapsler til sosiale medier og annonserings- og analyseselskaper vi samarbeider med. Disse kan i sin tur kombinere informasjonen med annen informasjon du har oppgitt eller som de har samlet etter bruk av deres tjenester.

Analyse

Vi bruker våre informasjonskapsler for å lage rapporter med aggregerte og anonyme data for statistikk og analyse.

Hvilke rettigheter har du over dine data

Hvis du har bedt oss om informasjon på dette nettstedet, har vi lagret e-postadressen din og navnet ditt. Vi vil beholde denne informasjonen til du ber om sletting. Du kan gjøre det på bunnen av de e-postene vi sender ut. Enkelte opplysninger om kundene våre må vi lagre for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Kontaktinformasjon

Ansvarlig for å håndtere innsamlet personlig informasjon er:

Stefan Hedman
Skvattramsvägen 11
806 36 Gävle
mobil: 076 116 90 87
e-post: mail@forbedring.no