Stefan Hedman

Stefan Hedman er terapeut og healer, og hjelper folk med fysiske og emosjonelle problemer. Han har siden mange år spesialisert seg på å hjelpe mennesker med sinnemestringsproblemer og med sjalusi.

Effektive teknikker
Det spesielle med de teknikkene du får lært deg er at du vil oppleve en forandring allerede etter den første sesjonen.

Han kan også tilby Mental trening til deg som er opptatt av å forbedre noen aspekt av livet ditt, f.eks. fremgang i idrett eller i arbeidslivet. Denne forbedring er enklere å oppnå enn du tror.

Klienter
Den vanligste klienten har problem med sinnemestring i sitt private liv og noen har problemer også i sitt arbeid. Jeg blir iblandt kontaktet direkte av en bedrift som vil ha hjelp for en ansatt med problemer. Har også hatt oppdrag fra NAV.

Utdanning
Stefan har blant annet utdannelse innen NLP (NeuroLingvistisk Programmering) og EFT (Emotional Freedom Techniques) og omfattende kunnskaper innen energipsykologi og energimedisin.

Han er også utdannet sivilingeniør i teknisk fysikk.

Stefan er NLP-Master, Reiki Master og sertifisert Magnetic Mind Coach.

Ta kontakt
Når du vil bestille tid for å løse dine problemer, eller få mer informasjon om hvilken hjelp du kan få, kan du ringe Stefan Hedman, tlf. 90 16 62 11 (dagtid eller kveldstid frem til klokken 22).

Leave a Reply