Sjalu partner

Har du en partner som er sjalu. Ikke bare litt sjalu, men mer enn hva som føles greit. Da har dere et problem. Men heldigvis et problem som kan løses.

La ikke årsaken til sjalusien bli en unnskyldning

Kanskje har din partner en forklaring til hva som er grunnen til sjalusien, f.eks. en dårlig erfaring fra et tidligere forhold. Dette kanskje gir en bedre forståelse av situasjonen, men gjør selvfølgelig ikke problemet noe mindre.

Det at begge parter skal bruke energi og frustrasjon på noe som er mulig å løse er ikke noen god idé. Å vente med å løse problemet er heller ikke noen god idé. Venter dere for lenge kanskje dere ikke får relasjonen til å fungere overhode. Sjalusi kan ødelegge ethvert forhold.

Hvem eier problemet

Uansett hva som ligger bak sjalusien er det den som har problem med sjalusi som måtte løse problemet. Hvis denne personen ikke er villig til å finne en løsning på problemet beror det sannsynligvis på at problemet oppleves som vanskelig å løse. Dette stemmer ikke. Hvis dere tar kontakt med meg så kan jeg gi dere informasjon om løsningen.

For å få på plass løsningen på problemet trerer man ikke å grave i gamle opplevelser eller skjønne hvorfor man tror at problemet har oppstått. Med de riktige teknikkene kan problemet løses uansett.

Ta valget nå

Etter å ha fått informasjon om at sjalusien enkelt kan bli «kastet i søpla» gjenstår bare å velge om man vil bli kvitt sjalusiproblemet eller om man av en eller annen grunn velger å beholde problemet med sjalusi. Valget burde være enkelt.

Hvis dere velger å løse problemet vil dere etterpå ganske sikkert lure på hvorfor dere ikke prøvde å finne en effektiv løsning langt, langt tidligere.

Ta kontakt

Ta kontakt med meg i dag så kan dere få presentert hvordan dere effektivt kan løse problemet.
Ring meg Stefan Hedman, 90 16 62 11, så kan vi starte prosessen allerede i dag.

Tilbake til sjalusi-siden.