Sjalusi og sinne

Sjalusi og sinne er ofte nært knyttet sammen. Det er lett å reagere med sinne når man føler seg sjalu. Men sjalusi er ingen unnskyldning for å bli sinna, spesielt da det finnes en effektiv løsning på problemet.

Heldigvis kan jeg tilby en effektiv løsning på problemet med sjalusi. De enkle teknikker jeg lærer deg fører samtidig til at dine problemer med sinne avtar. Kontakt meg, slik at du kan starte et mer behagelig liv allerede i dag.

Sjalusi kan være ødeleggende

Sjalusi begynner ofte med usikkerhet, og fører deretter til mistillit og beskyldninger. Dette blir ofte en grobunn for å reagere med sinne. Alle disse følelsene er vanligvis en stor belastning for forholdet. Hvis du ikke gjør noe med dine følelser, kan de snart bli enda mer ødeleggende for forholdet og føre til at det til slutt sprekker.

Tenk deg så mye energi du sparer ved å ikke være sjalu hele tiden. Og husk på hvor mye ubehag du sparer for resten av familien – og forestill deg et liv uten sjalusi!

Sjalusi – Testimonial

“Livet mitt var utrolig stressende før jeg traff Stefan. Jeg var ulykkelig. Forholdet til partneren min var så anspent hele tiden, at vi var veldig nær å avslutte det. Jeg var usikker og sjalu på alt.

Men så fant jeg Stefan på nettet og bestemte meg etter en samtale å satse på å komme meg ut av den negative spiralen jeg var i ved hjelp av Stefan og hans metoder.

Livet mitt har endret seg fullstendig. Jeg har nå verktøy å bruke hvis jeg blir bekymret og dermed har forholdet til partneren min blitt så bra. Vi møtes nå, vi kan snakke og vi er nære.

Jeg anbefaler Stefan med et varmt hjerte, og ønsker at alle fikk den hjelpen jeg valgte å få.
Jeg fikk tilbake livet og selvtilliten min, og jeg fikk et utrolig fint forhold til min kjære.”
Johanna S

Hvis du har en sjalu partner så bør du også lese denne side.

Ring meg, Stefan Hedman, 90 16 62 11, så kan vi starte forandringsprosessen allerede i dag.

PS. Hvis du har en sjalu kjæreste kan du selvfølgelig fortelle han eller henne at du har funnet en effektiv løsning på problemet. Be din partner å ringe meg. DS