Sinne – Kjeller-symbolikk

Hvordan kan man på en symbolsk måte beskrive problemet med sinne?

Tenk deg at det i noen situasjon har oppstått et problem. Du kommer på at du raskt måtte hente frem noe som løser problemet. Du vet at det du måtte hente ligger noen plass i kjelleren. Der har du gjennom årene lagt, eller slengt, inn masser med saker. Nå er det imidlertid slik at belysningen i kjelleren har sluttet å fungere. Når du da, under stress, skall inn å hente det du er ute etter, som du kanskje til og med vet akkurat hvor det ligger, så støter du trolig i saker, slår i foten eller i verste fall faller omkull, kanskje allerede i trappen på vei ned i kjelleren. Det er kanskje ikke en så bra begynnelse på problemløsningen. Kanskje det lille opprinnelige problemet har skapt et betydelig større problem.

Risikoen er at du i den beskrevne situasjonen reagerer med sinne. Sinne over at lyset ikke fungerer. Sinne over at noen har plassert ting i trappen og selvkritikk over at du ikke har byttet lyspære. Eller kritiske tanker om at den planerte ryddingen aldri har blitt av.

Tenk deg at ditt underbevisste, der alt vi opplever lagres og som siden styr vårt handlende, tilsvarer kjelleren. Sannsynligvis har du ikke så god belysning i ditt underbevisste heller og ikke har du fått hjelp til å belyse det som finnes lagret der…

Nå har du sjansen til at både få belyst og få ryddehjelp i ditt underbevisste lager. Når du har sett hva som finnes lagret der og vet hvordan du skal bevege deg der inne så kan du ta deg fram uten å falle eller slå i føttene – selv om du ikke har slått på lyset når du skal hente noe. Høres det ut som en ønsket situasjon? Da vet du hvilken effekt det kan ha at få belyst og ”kartlagt” ditt indre og du kan unngå å oppleve sinne eller raseri på grunn av at du ”faller og slår deg”.

Ta kontakt så at jeg kan hjelpe deg å bli kvitt ditt sinne ved å belyse og rydde i ”kjelleren din”, kanskje allerede i dag.

Ring, Stefan Hedman, 90 16 62 11

Leave a Reply