Sinne og stress

Under stress blir man ofte lettere irritert. Dette stresset kan naturligvis ha flere forskjellige årsaker, men når den har begynnt starter man sin “stress-autopilot”. Problemet er ofte at denne autopiloten siden lang tid er feilprogrammert slik at den i praksis er en “sinne- og raseri-autopilot”. Når du starter den, så er en krasj vanskelig å unngå. Stress er derfor en av de viktigste årsakene til problemer med sinne.

Det finnes flere ulike metoder for å unngå at situasjoner vil utarte og føre til krasj for deg. En av dem er å redusere stressnivået. Med mindre stress, trenger du ikke å slå på den feilprogrammerte autopiloten.

Jeg, Stefan Hedman, kan redusere ditt stressnivå allerede i dag. Ring meg på 90 16 62 11, slik at vi kan starte prosessen. Metodene er raske og effektive. Sannsynligvis har du ikke engang hørt om dem før.

Stress kan reduseres på flere ulike måter. En måte er å “kortslutte stressbatteriet”. En annen måte er å redusere hvordan det som vanligvis fører til stress påvirker deg. Hvis du f.eks. er følsom for energi, kan du lære hvordan denne følsomheten påvirker deg og hva du konkret kan gjøre for å redusere denne effekten av energipåvirkning.

En annen måte å unngå problemer i fremtiden er å omprogrammere din autopilot. Når du etterpå har en autopilot som fungerer som den skal, kan den også håndtere situasjoner som tidligere har vært vanskelige å håndtere. Den gode tingen er at dette da skjer automatisk ettersom håndteringen styres av en autopilot.

Noen ganger kan det være vanskelig å innse hvilken drastisk forandring som kan skje med humøret i løpet av kort tid. For å hjelpe deg å forstå hvor raskt en forandring kan skje, kan du se følgende klipp fra YouTube. Det er en beskrivelse av en slik rask forandring, innen et helt annet område. Det handler om hvordan en leopard forandret seg fra å være aggressiv og uhåndterlig til å være rolig og selvsikker. YouTube klippet, som er på engelsk, vil sikkert forandre måten du ser på din egen mulighet for forandring.

The incredible story of how leopard Diabolo became Spirit.

Når du har sett klippet på YouTube, kan du forestille deg at det er du som er leoparden, og at det er du som får hjelp til å forandre deg. Metodene vi bruker for forandringen er selvfølgelig annerledes og personlig tilpasset til deg, men du kan forandre deg like så drastisk som forandringen av leoparden i YouTube-klippet.

Ring meg hvis du har spørsmål eller når du har bestemt at du ønsker å forandre deg. Ring Stefan Hedman, telefon 90 16 62 11.