Sinne og storhelger

Unngå sinneproblemer i helgene

Er du orolig for at helgen skal bli ødelagt fordi at noen blir for sint? Feiring av store helger kan være stressende og lede til unødvendige konflikter. Disse kan iblant ødelegge hele dagen, men du kan faktisk få en bedre helg for deg og dine nærmeste. Dette hvis du bestemmer deg for å gjøre noe med dette problem allerede i dag.

Du har kanskje tidligere søkt etter informasjon om hjelp mot sinnemestringsproblemer, men sannsynligvis ikke skjønt at man kan bli kvitt sitt problem i løpet av kort tid. Hvis du begynner allerede i dag kan du ha forandret deg allerede før feiringa av helgen er over. Forestill deg hvordan dette ville ha vært å gi som gave til deg selv og hvordan det ville kunne påvirke dine nærmeste?

Kjapp forandring

Er en slik kjapp forandring mulig? Ja, absolutt. De klienter jeg har hjulpet opplever vanligvis en forandring allerede fra første dag. I løpet av en uke har en drastisk forandring skjedd og innen cirka en måned har forandringen begynt å bli automatisk.

Hva er det da som vanligvis er problemet? Når du blir irritert eller sint starter din indre autopilot, en som dessverre er noe feilprogrammert og derfor gjerne krasjer før du rekker å gjøre noe med det.

Hva er så løsningen? Jeg hjelper deg å slå av den gamle autopiloten og koble over til en ny autopilot som vi sammen har fått på plass. Da vil du oppleve at du plutselig «kan fly pent videre» uten å krasje. Forestill deg hvordan dette ville forbedre helgen din for deg og dine nærmeste?

Så hva trenger du for å forandre deg allerede før helgene er over? Det eneste du trenger når du har bestemt deg for å forandre deg før helgene er over er å sette av noen timer med meg en av de nærmeste dagene og noen timer etter helgene (totalt åtte timer). Da vil du oppleve en forandring som du vil ha glede av resten av ditt liv. Dessuten vil du bli en bedre rollemodell for dine nærmeste.

Eksempel på resultat

Et eksempel på rask forandring er når jeg hjulpet en mamma med en 5 års datter som hun hadde hatt daglige konflikter med de seneste tre åren. Allerede etter første gangs coachingsesjon fortalte hun at hun og datteren for første gang på tre år hadde skrattet sammen. Forestill deg hva en slik forandring er verdt.

Jeg har også opplevd flere som har vært på vei å gå ifra sin livs-partner, som etter å ha fått hjelp fra meg har ombestemt seg og som fortsatt, etter flere år, lever sammen. Det er aldri for seint å forandre seg!

Individuelt tilpasset hjelp

Min metode er imidlertid ikke noe for deg hvis du ønsker korte sesjoner og langsom forandring eller helst sitter i gruppe og forteller andre om dine problemer. Metoden min er derimot en intensiv personlig coaching for deg som på raskest mulig måte vil oppleve en effektiv og tydelig forandring. Med min metode kan kan du lettere bli den person du ønsker å være.

Min metode er heller ikke for deg som elsker å prøve å finne frem til ulike idéer til løsning av problemet og teste idéene ut på egen hånd. Da får du gjerne fortsette å bruke din tid på det. Hvor mange ganger har du prøvd selv å forandre deg? Flere ganger eller kanskje ingen?

Utprøvd metode

Med min metode, som er kjapp og effektiv, får du tilgang til mange års erfaring. Det som trengs er at du er motivert til å forandre deg. Dermed så trenger du ikke å bruke tid på å teste masse ulike metoder. Isteden kan du begynne å bruke min enkle og logiske metode som allerede er utprøvd og testet gjennom mange år.

Hvis du er balansert og reagerer rolig også under stress og dine nærmeste mener at du har et godt humør da trenger du selvfølgelig ikke min hjelp til sinnemestring.

Men når det er sagt vil du sikkert kunne ha glede av litt forandring allikevel. Hva sier du om å få enda bedre selvbilde, kunne si nei uten å føle skyldfølelse og å kunne formidle hva du mener du er verdt vid neste lønnsforhandling.

Ta kontakt

Jeg håper at du kan se nytten av min personlige hjelp som vil forandre ditt liv. Hvis du tar kontakt i morgen kan vi sannsynligvis få orden på ditt sinnemestringsproblem allerede før helgene er over. Nå kan du endelig bestille en gave som gleder hele familien.

Ring meg nå på tel. 90 16 62 11.

Ønsker deg en trivelig helg
Stefan Hedman
www.Sinnemestring.com

PS. Ønsker du å vite mer tar du selvfølgelig kontakt med meg. DS.