Resultater av Sinnemestring

Resultat av sinnemestring  – testimonial, B. K., Norge

“Praten med deg og teknikkene du lærte meg, gjorde meg utrolig godt, og det går bare fint med humøret. Må bare erkjenne at jeg ikke trodde det var mulig med en så rask forandring.

Kan si at jeg på mange måter føler at jeg har fått et bedre liv allerede, og ser at det vil gjøre livet mitt bedre fremover. Men vil gjerne og føler for flere samtaler med deg.”

B. K., Norge

 

Resultat av sinnemestring – testimonial, Liv, Stockholm

“Det har fungert kjempebra. Jeg er så glad. Det er som et helt nytt liv. Jeg merker det både på mine kjære og meg selv. Jeg er veldig fornøyd. Jeg tar dette med meg hele livet. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg fant deg online.

Jeg har fått et sterkere bånd med barna. De krangler ikke så mye. Jeg behandler barna mine på en roligere måte. De kommer nærmere meg. Min mann og jeg har mer nærhet enn før, og vi ler mer sammen.

Det føles kjempebra. Jeg føler meg alltid så rolig og frisk etter å ha snakket med deg. Rolig og avslappet og glad. Jeg har det bra etter at vi har snakket. ”

Liv, Stockholm

 

Resultat av sinnemestring  – testimonial, Peter, Malmö

“Jeg leide Stefan for å få verktøy til å takle min aggresjon og mitt sinne.

Mitt reaksjonsmønster hadde i lang tid påvirket mine omgivelser og mine nærmeste.

Behandlingen ble gjennomført over telefon. Den tok omtrent to timer og en oppfølgende telefonsamtale.

I løpet av økten, følte jeg hvordan jeg kom i kontakt med grunnlaget for mine reaksjoner, og skjønte hvordan sinnet ble utviklet. Med Stefans hjelp og veiledning forandret seg mitt reaksjonsmønster.

Selv kroppen min reagerte på de impulser som Stefan induserte, slik at jeg også fysisk følte hvordan jeg kunne forandre mine reaksjoner.

Verktøyene som jeg fikk med meg bruker jeg fortsatt, og de rundt meg kan også bekrefte at en drastisk positiv forandring har skjedd.

Jeg vet også at jeg er roligere og bedre i stand til å håndtere både stress og aggresjon.

Jeg anbefaler på det sterkeste Stefans metode! ”

Peter, Malmö

 

Resultat av sinnemestring  – testimonial, A

“Skriver noen linjer om din sinnehåndtering.

Først var jeg litt skeptisk til om metodene ville fungere. Da jeg testet de forskjellige metodene som Stefan guidet meg gjennom, la jeg merke til at det fungerte veldig bra.

Jeg kan nå lett unngå å få slike vanvittige utbrudd som jeg tidligere kunne ha i mitt og min partners forhold. Nå kan jeg strategisk forhindre den slags opptrapping av atferd og i stedet holde meg rolig. Metodene fungerer virkelig, og jeg kan anbefale Stefan på det varmeste.

Stefan har også ringt etter behandlingene ved flere anledninger og sjekket hvordan det har gått og coachet om nødvendig, og det har jeg satt stor pris på.”

/ A

 

Resultat av sinnemestring  – testimonial, Linda, Uppsala

“Jeg kontaktet Stefan fordi jeg hadde problemer med sinne, spesielt mot partneren min. Jeg ble irritert eller sint flere ganger i uken, og når jeg først ble sint, hadde jeg vanskelig for å stoppe og sa ting jeg ikke mente. Jeg har to små barn og jeg opplevde at det eldre barnet mitt ble trist når vi kranglet og ofte tok farens side fordi det var jeg som ble hørt. Det var ofte berettiget å bli sint når mannen min sa noe stygt, men mitt sinne var ikke konstruktivt, men forverret bare situasjonen.

Da jeg kontaktet Stefan, hadde jeg i flere år prøvd selv å kontrollere meg. Jeg har lest mange selvhjelpsbøker, og mannen min og jeg har gått til familierådgivning uten umiddelbare resultater. Jeg valgte den store “sinne-pakken” fordi jeg følte at det ikke var selve sinnet som var det grunnleggende problemet. Det var ofte den underliggende angsten og stresset som utløste irritasjonen og sinnet.

Stefan har en evne til å lytte til kroppen min og stiller spørsmål som jeg “trenger å svare på”. Allerede etter den første samtalen hadde Stefan fått en idé om problemene mine og gitt meg verktøy for å håndtere dem. Jeg opplever en stor forandring i livet mitt. Situasjoner som tidligere gjorde meg rasende, kan jeg nå rolig komme igjennom og nesten le av.

Programmet har også hjulpet meg på andre områder. Jeg føler meg mer rolig i kroppen, mer fornøyd og har bedre selvtillit. Tidligere har jeg lidd av prestasjonsangst og har hatt vanskelig for å finne min vilje og har ikke våget eller vært i stand til å gå mine egne veier. Jeg har også fått hjelp med dette gjennom programmet. Jeg vil anbefale Stefan til alle jeg kjenner. ”

Linda, Uppsala, 4/3 2014

Ta kontakt
Hvis du vil bestille tid for terapi, vite mer om sinnemestring eller få oppgitt en referanse, kan du ringe Stefan Hedman, mobil 90 16 62 11, dag eller kveld.

Leave a Reply