Resultater av Sinnemestring

Resultat av sinnemestring  – testimonial, B. K., Norge

“Praten med deg og teknikkene du lærte meg, gjorde meg utrolig godt, og det går bare fint med humøret. Må bare erkjenne at jeg ikke trodde det var mulig med en så rask forandring.

Kan si at jeg på mange måter føler at jeg har fått et bedre liv allerede, og ser at det vil gjøre livet mitt bedre fremover. Men vil gjerne og føler for flere samtaler med deg.”

B. K., Norge

 

Resultat av sinnemestring – testimonial, Liv, Stockholm

“Det har fungerat jättebra. Jag är så glad. Det är som ett helt nytt liv. Jag märker det både på mina kära och mig själv. Jag är jättenöjd. Det här kommer jag att ta med mig hela livet. Jag är så nöjd och tacksam att jag hittade dig på nätet.

Jag har fått ett starkare band med barnen. De bråkar mindre. Jag bemöter mina barn på ett lugnare sätt. De kommer närmare mig. Min man och jag har mer närhet än innan och vi skrattar mer ihop.

Det känns jättebra. Jag känner mig alltid så lugn och fräsch efter att ha pratat med dig. Lugn och avslappnad och glad. Jag mår jättebra efter att vi har pratat.”

Liv, Stockholm

 

Resultat av sinnemestring  – testimonial, Peter, Malmö

“Jeg leide Stefan for å få verktøy til å takle min aggresjon og mitt sinne.

Mitt reaksjonsmønster hadde i lang tid påvirket mine omgivelser og mine nærmeste.

Behandlingen ble gjennomført over telefon. Den tok omtrent to timer og en oppfølgende telefonsamtale.

I løpet av økten, følte jeg hvordan jeg kom i kontakt med grunnlaget for mine reaksjoner, og skjønte hvordan sinnet ble utviklet. Med Stefans hjelp og veiledning forandret seg mitt reaksjonsmønster.

Selv kroppen min reagerte på de impulser som Stefan induserte, slik at jeg også fysisk følte hvordan jeg kunne forandre mine reaksjoner.

Verktøyene som jeg fikk med meg bruker jeg fortsatt, og de rundt meg kan også bekrefte at en drastisk positiv forandring har skjedd.

Jeg vet også at jeg er roligere og bedre i stand til å håndtere både stress og aggresjon.

Jeg anbefaler på det sterkeste Stefans metode! ”

Peter, Malmö

 

Resultat av sinnemestring  – testimonial, A

Skriver några rader om din ilskebehandlng.

Jag var först lite skeptisk till om metoderna skulle fungera. När jag testat de olika metoderna som Stefan guidade mig igenom så märkte jag att det fungerade väldigt bra.

Jag kan nu enkelt undgå att få sådana vansinnesutbrott som jag tidigare kunde få i min och min sambos relation. Nu kan jag strategiskt förebygga den typen av eskalering av beteendet och istället hålla mig lugn. Metoderna fungerar verkligen och jag kan varmt rekommendera Stefan.

Stefan har också efter behandlingarna ringt upp vid upprepade tillfällen och stämt av hur det har gått och coachat om det har behövts och det har jag uppskattat enormt mycket.

/ A

 

Resultat av sinnemestring  – testimonial, Linda, Uppsala

Jag tog kontakt med Stefan eftersom jag hade problem med ilska, framför allt mot min partner, Jag blev irriterad eller arg flera gånger i veckan och när jag väl hade blivit arg hade jag svårt att stoppa mig och sa saker som jag inte menade. Jag har två små barn och jag upplevde att mitt äldre barn blev ledset när vi grälade och ofta tog pappans parti eftersom det var jag som hördes. Det var ofta befogat att bli arg när min man sa någonting elakt, men min ilska var inte konstruktiv utan förvärrade bara situationen. När jag tog kontakt med Stefan hade jag i flera år försökt på egen hand med att kontrollera mig. Jag har läst många självhjälpsböcker och jag och min man har gått i familjerådgivning, utan direkt resultat. Jag valde det stora “ilskepaketet” eftersom jag upplevde att det inte var ilskan i sig som var grundproblemet. Det var ofta underliggande oro och stress som utlöste irritation och ilska.

Stefan har en förmåga att lyssna in min kropp och ställer frågor som jag “behöver svara på”. Redan efter första samtalet hade Stefan fått en uppfattning om mina problem och givit mig verktyg att hantera dessa. Jag upplever en stor förändring i mitt liv. Situationer som tidigare gjort mig rasande kan jag nu lugnt ta mig igenom och nästan skratta åt. Även på andra områden har programmet hjälpt mig. Jag känner mig lugnare i kroppen, mer tillfreds och har fått bättre självkänsla. Tidigare har jag lidit av prestationsångerst och har haft svårt att hitta min vilja och inte vågat eller kunnat gå min egen väg. Även detta har jag fått hjälp med genom programmet. Jag kommer att rekommendera Stefan till alla jag känner.

Linda, Uppsala, 4/3 2014

Ta kontakt
Hvis du vil bestille tid for terapi, vite mer om sinnemestring eller få oppgitt en referanse, kan du ringe Stefan Hedman, mobil 90 16 62 11, dag eller kveld.

Leave a Reply